Poštovani,

Nakon izrazito uspešnog Prvog međunarodnog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije u saradnji sa Kongresnim centrom Hram organizuje Drugi kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru sa međunarodnim učešćem. Kongres će se održati 27-28. februar 2020. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Akreditovan je pod brojem A-1-2438/19 i nosi 8 poena za pasivno učešće. Kongres je akreditovan za sve zdravstvene radnike: lekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, medicinske sestre, zdravstvene tehničare. Tokom oba dana, sem akreditovanih predavanja Kongres će ugostiti i više pratećih događaja, sa gostima iz regiona i Evrope. Očekujemo učešće preko 2000 zdravstvenih radnika.

Kao i prošle godine program Kongresa obuhvatiti aktuelne i atraktivne teme, koje su ujedno izazov za svakodnevnu praksu. U okviru četiri sesije, šesnaest renomiranih stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, stomatologije i biohemije će kroz predavanja obraditi teme koje se odnose na novine u različitim oblastima medicine, na bol kao najčešći razlog obraćanja lekarima, na interakcije između lekova, kao i alergija na lekove. Za više informacija o predavačima i temama predavanja, molimo da pogledate program Kongresa.

Našim dosadašnjim i budućim saradnicima nudimo mogućnost da kroz sponzorstvo ovog događaja zauzmu vidiljivo mesto i predstave se učesnicima Drugog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru. Predlog sponzorskih paketa možete da pogledate ovde.

Da podsetimo, Prvi međunarodni kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru jedan je od najvećih događaja ovog tipa održanih u našoj zemlji. Održan je u februaru 2019. Okupio je preko

  • preko 1800 učesnika – lekara, farmaceuta, biohemičara, stomatologa, medicinskih sestara i tehničara,
  • 32 eminentna predavača iz zemlje i insotranstva i
  • preko 35 izlagača.

Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, koja akredituje kongres, osnovana je 2014. godine sa dugoročnom vizijom da privatni zdravstveni sektor bude integralni, funkcionalni deo sistema zdravstvene zaštite u Srbiji u najboljem interesu pacijenata, a trenutno okuplja najveći broj privatnih praksi i zdravstvenih ustanova iz redova bolnica, poliklinika, privatnih praksi, apoteka i laboratorija, sa teritorije cele Srbije. Članstvo Asocijacije broji preko 800 zdravstvenih ustanova i privatnih praksi. Članovi Asocijacije su sve najveće zdravstvene ustanove u zemlji: MediGroup, Bel Medic, EuroMedic, MSB, DZ Vizim, Eurodijagnostika, SB Diona, MD Poliklinika, DC Zemun, ZU Lilly drogerie, ZU Apoteka BENU, dr.Max, ZU apoteka Primaks farm, Srpsko apotekarsko društvo, udruženje Vodafarm, Otomedical, ZUA Žalfija, Hygieia Kragujevac, BioMedica, ZU Medlab, Pan Lab, Analiza 3, Laboratorija za medicinsku biohemiju Vorgić, Srbolab, DiaLab poliklinika, Laboratorija Zdravlje, Inter – light, Konzilijum, Beolab, Aqualab, Neolab, Medinova Lab.

U nadi da ćete svojim učešćem doprineti radu i uspehu ovog skupa, najlepše molimo da, u svojim budžetima opredelite sredstva za ovaj događaj. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i molimo da nam pišete na sekretarijat@privatnapraksa.org ili pozovete na 011 3806109.

U ime organizacionog tima Kongresa
S poštovanjem,
Dejan Dragutinović
Predsednik Upravnog odbora
Asocijacija privatnih zdravstevnih ustanova i privatnih praksi Srbije