Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da možemo da Vas obavestimo da je Zdravstevni savet Srbije akreditovao Prvi međunarodni kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koji organizuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije. Kongres je akreditovan pod akreditacionim brojem A-1-2451/18, za lekare, stomatologe, biohemičare, farmaceute, medicinske sestre, zdravstvene tehničare, stomatološke sestre, stomatološke tehničare. Učesnici dobijaju maksimalan broj bodova za ovaj tip kongresa – 10. Kongres će se održati 22-23. februar 2019. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Očekujemo učešće preko 1000 zdravstvenih radnika.

Program Kongresa obuhvata aktuelne i atraktivne teme, koje su ujedno izazov za svakodnevnu praksu. U okviru šest sesija, trideset i dva renomirana stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije i biohemije, iz Srbije i inostranstva, će kroz predavanja obraditi sledeće tematske oblasti:

  1. antibiotici – racionalna primena;
  2. antibiotici – rezistencija;
  3. psihoonkologija;
  4. dijabetes;
  5. oralni antikoagulansi i antitrombocitna terapija;
  6. suplementacija.

Za više informacija o predavačima i temama, molimo da pogledate program Kongresa, koji je u prilogu.

Kongres će kroz prateće programe i seriju okruglih stolova sa najrelevatnijim akterima u zdravstvu pokriti teme od značaja za svakodnevno poslovanje i rad zdravstvenih radnika (digitilazicija u zdravstvu, elektronski karton, elektronski recept, cene...). Posebnu medijsku pažnju već dobija sedmnodnevni događaj „Dani zdravlja“ koji predviđa otvaranje brojnih pogodnosti od strane privatnih zdravstvenih ustanova za pacijente, a koji priređujemo u čast Prvog međunarodnog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru i koji se dešava u isto vreme.

Ovim povodom, želimo da našim dosadašnjim i budućim saradnicima ponudimo mogućnost da kroz sponzorstvo ovog događaja zauzmu vidiljivo mesto i predstave se učesnicima Prvog međunarodnog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru.

U prilogu dostavljamo predlog sponzorskih paketa sa cenama, ali svakako stojimo na raspolaganju za dalji dogovor i saradnju.

Da podsetimo, Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije je osnovana 2014. godine sa dugoročnom vizijom da privatni zdravstveni sektor bude integralni, funkcionalni deo sistema zdravstvene zaštite u Srbiji u najboljem interesu pacijenata, a trenutno okuplja najveći broj privatnih praksi i zdravstvenih ustanova iz redova bolnica, poliklinika, privatnih praksi, apoteka i laboratorija, sa teritorije cele Srbije. Članstvo Asocijacije broji preko 775 zdravstvenih ustanova i privatnih praksi.

U nadi da ćete svojim učešćem doprineti radu i uspehu ovog skupa, najlepše molimo da, u svojim budžetima opredelite sredstva za ovaj događaj. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i molimo da nam pišete na sekretarijat@privatnapraksa.org ili pozovete na 011 3806109.

U ime organizacionog tima Kongresa
S poštovanjem,
Dejan Dragutinović
Predsednik Upravnog odbora
Asocijacija privatnih zdravstevnih ustanova i privatnih praksi Srbije